El govern local vetlla per la continuïtat del servei de bus

Dijous, 5 de desembre de 2019 a les 18:00

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús aportarà el 30% del finançament, és a dir, uns 36.633,72 euros pel manteniment d’aquest servei.

El finançament d’aquest servei regular de transport públic el portarà a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Ajuntament de Cànoves i Samalús i l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor en diferents percentatges.

De la mà del Departament de Territori i Sostenibilitat de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, l'Autoritat del Transport Metropolita de Barcelona, l’Ajuntament de Cànoves i Samalús, l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor i l’Empresa Sagalés, SA, es defineixen novament les actuacions de cadascuna de les parts per a la continuïtat del servei de transport públic de viatgers per carretera entre Cànoves i Samalús, Sant Pere de Vilamajor i Cardedeu.  

En aquest sentit, s’ha formalitzat la renovació del Conveni anual per a la millora dels serveis de transport de viatgers per carretera entre Cànoves i Samalús, Sant Pere de Vilamajor i Cardedeu que són atesos pel servei regular de transport públic de viatgers per carretera Barcelona - Sant Feliu de Codines amb filloles (V-6439), del qual és concessionària l’Empresa Sagalés, SA. 

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús considera necessari seguir garantint una adequada cobertura a la mobilitat entre els diversos nuclis de població del municipi per tal de cobrir la seva intercomunicació i la connexió amb el municipi de Cardedeu i, en especial, als seus serveis ferroviaris i els centres educatius, amb un nivell suficient quant a la  cobertura territorial i la freqüència.

Gràcies al creixement del nombre d’usuaris que s’observa sobre aquest servei, el govern local es manté en la seva línia de treball negociant amb les parts implicades per continuar millorant-lo en pro a facilitar més l’ús del transport públic.  

 

Darrera actualització: 05.12.2019 | 13:03