El govern local visita Municipalia

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 09:00

La setmana passada tenia lloc a Lleida la fira internacional de Municipalia.   

Una fira que va néixer l’any 1981 amb l’objectiu d’establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions. En l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, la qual cosa fa de Municipalia la fira internacional líder del sector a l’Estat espanyol.

L’alcalde Josep Cuch, acompanyat de la regidora d’Obres i Serveis, Carme Barrio,  de la regidora de Medi Ambient, Ester Villanueva  i de la regidora de Cultura, Judit Grau, van assistir en aquesta 20a Edició de la Fira.

La comitiva es va trobar amb una completa àrea d’exposició de companyies referents del sector, empreses innovadores i una gran varietat de jornades tècniques que els han aportat solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés dels municipis.

L’equip de govern ha pogut fer una recollida d’idees materials i tecnològiques per poder valorar de cara a un futur,  poder dur a terme a Cànoves i Samalús.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 14:28