El marketplace comarcal ja compta amb 306 empreses inscrites

Dilluns, 14 de desembre de 2020 a les 08:00

La Comissió Executiva de la TVOA repassa les diferents actuacions del Pla de reactivació econòmica que hi ha en marxa.

El Marketplace comarcal ja té 306 empreses inscrites, de les quals 274 ja estan carregades al mapa –la resta estan pendents de la seva validació i inclusió-, amb un percentatge molt important d’indústries. Concretament, la plataforma compta ara mateix en l’apartat d’ofertes amb 98 indústries, 49 empreses de productes de la terra, 43 d’oci, hostaleria i restauració, 46 de comerç i serveis a la comunitat i 34 de productes covid19. En demandes hi ha 4 indústries apuntades. La plataforma ja ha tingut més de 3.500 visites i s'està valorant la possibilitat d'implementar millores. Amb aquest objectiu s'està enviant un qüestionari per conèixer l’opinió de les empreses.

MarketPlaceVO és una plataforma comarcal d’empreses i productes del territori, que té l’objectiu de fomentar la col·laboració entre empreses de la comarca i ajudar a la difusió dels productes que s’elaboren al Vallès Oriental.

L'objectiu bàsic d'aquest Marketplace és donar l'oportunitat a les empreses de la comarca de treballar conjuntament i establir sinèrgies entre elles i aconseguir que alguns dels processos de les empreses siguin més eficients i, per tant, puguin reduir els seus costos.

Aquest va ser un dels temes tractats en l’Executiva de la Taula Vallès Oriental Avança (TVOA) que es reunia el passat 30 de novembre, i que feia un repàs de les diferents actuacions del Pla de reactivació econòmica que s’estan desenvolupant.

Així, es donava a conèixer que del milió d’euros disponible fins 31 de desembre per a microcrèdits, segons el conveni signat amb CaixaBank, ja s'està tramitant la sol·licitud de 120.000€, pendent de l'acceptació final per part de Microbank. De moment, ja han contactat amb el Consell Comarcal 14 empreses de la comarca, de les quals 5 ja han fet la instància per validar el pla d'empresa. D'aquí a finals de 2020 s’espera incrementar la quantitat de préstecs el màxim possible.

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 09.12.2020 | 13:30