El pessebre vivent de Cànoves amb major projecció

Dimecres, 17 d'abril de 2019 a les 08:09

A Catalunya existeix una associació  cultural no lucrativa que coordina i promou els pessebres vivents de Catalunya. 

Aquesta entitat forma part del Consell de l’Associacionisme Cultural, juntament amb la resta de federacions d’entitats culturals de Catalunya i va ser constituïda per la integració voluntària de qualsevol entitat que organitzi un Pessebre Vivent.

Com ja s’ha comentat, porta a terme activitats encaminades a promoure el coneixement dels Pessebres Vivents i/o la relació entre ells.

Enguany, en el municipi de Cànoves i Samalús, s’ha celebrat la quarta edició del Pessebre Vivent amb un nou èxit d’aforament i participació que ha anat in crescendo al llarg de les seves edicions.  Aquest esdeveniment el coordina la Regidoria de Cultura amb el suport d’un gran nombre d’entitats i associacions, a més d’empreses privades i gent voluntària.  És d’aquesta manera que l’esdeveniment va assolint aquest èxit creixent. 

Per aquesta raó, Carme Barrio, regidora de Cultura, ha plantejat en Junta de Govern la qüestió d’adherir-se a l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya per promocionar, encara més, el pessebre vivent de Cànoves i aquest tingui un major abast territorial. 

Carme Barrio es desplaçava el passat 31 de març a Linyola per assistir a l’Assemblea General d’aquesta Entitat per sol·licitar formar part d’aquesta Associació.  Sol·licitud que acceptava el propi president de l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, Jordi Filella i Castellví, en nom de la Junta.  Ahir mateix, aquest acord s’aprovava en Junta de Govern Local que va tenir lloc.  

Darrera actualització: 17.04.2019 | 09:10

Imatges

pessebre