El resultat dels Pressupostos Participatius

Divendres, 3 de de desembre de 2021 a les 08:00

Un total de 115 vots online apuntaven les 11 propostes finalistes, 30 vots dels quals acaparava la proposta guanyadora.

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació a partir del qual veïns i veïnes del municipi poden proposar, definir  i finalment votar per escollir projectes d’inversió que l'Ajuntament de Cànoves i Samalús executarà al municipi.  El procés, que es va iniciar el passat 28 de setembre, disposava de 15.000 euros del pressupost municipal, perquè la ciutadania decidís en quins projectes volien invertir-los.

Es van presentar un total de  18 propostes de les que se’n descartaven 7 per motius tècnics i/o econòmics. Les 11 restants són les que van quedar a votació durant el període del 12 al 21 de novembre.  La votació es podia fer des d’un formulari online o bé presencialment a l’Ajuntament.

Enguany, els veïns i veïnes de Cànoves i Samalús que participaven en l’Assemblea de Pressupostos Participatius, que va tenir lloc el passat divendres 26 de novembre, van saber de primera mà que la proposta guanyadora ha estat la del Rocòdrom amb un total de 30 vots dels 115 vots vàlids realitzats.

Una proposta aportada per l'associació canovina del JAC que pretén resoldre una necessitat creixent entre el col·lectiu esportista que s'inicia a l'esport de l'escalada. La idea proposada és aprofitar un mur existent o construir-ne un de nou per afegir les peces de grimpada. 

El Govern local té previst executar aquesta instal·lació durant l’any 2022.

Darrera actualització: 02.12.2021 | 13:48