El Senglar torna a trepitjar Cànoves

Divendres, 15 de març de 2019 a les 13:00

Ja és el setè any consecutiu que el senglar trepitja fort per l’entorn de Cànoves i cada vegada guanya més adeptes.

El Club Ciclista Tot Marxa novament organitza la Pedalada del Senglar. Aquesta cursa popular de BTT, ja un clàssic esportiu a la vil·la de Cànoves, té una nova cita aquest proper diumenge 17 de març. 

La pedalada torna a oferir dos circuits, el curt i el llarg, i ambdós ressegueixen camins de terra de l’entorn natural del Montseny .  El circuit curt, de 20Km, té un nivell de dificultat mitjà i cobreix un desnivell positiu de 848 metres amb fortes pujades i descensos una mica tècnics.  El circuit llarg, de 38 Km i amb un desnivell positiu de 1.575 metres, exigeix tècnica i gran resistència física. El nombre màxim de participants es fixa enguany en 500 i fins les 23,59 hores  d’avui divendres encara són obertes les inscripcions.

Com es va repetint en cada nova edició, els organitzadors han afegit algun canvi en els recorreguts per oferir nous al·licients als “baikeros”.  No hi faltaran els avituallaments instal·lats estratègicament i que enguany creixen en nombre i, a més de la beguda i fruits secs que s’ofereixen, s’incorporen les llaminadures.  Tampoc hi faltarà un bon esmorzar a l’arribada i obsequis per a tots els participants en cortesia de les botigues esportives, que no són poques, d’arreu de la comarca.  El comerç local, en concret els restaurants,  també s’han apuntat a regalar àpats per aquests esportistes.  També es comenta que es guarda alguna sorpresa que encara no se’ns desvela.  Tot plegat esdevindrà dins un ambient festiu pels fans de l’esport i en particular al del món BTT.

A part, els tres primers a creuar la línia d’arribada dels dos circuits, tan en categoria femenina com masculina, rebran un obsequi especial.

Una de les novetats d’enguany, és la ubicació de les instal·lacions.  En motiu de les obres de la coberta de la pista poliesportiva que finalitzaran el proper mes d’abril, les instal·lacions d’aquesta pedalada es traslladen a l’ajuntament. Per aquest motiu la sortida també partirà des d’aquest punt.  Dins aquestes instal·lacions destacar la novetat de reservar un espai per instal·lar inflables pels més petits.

Darrera actualització: 21.03.2019 | 10:19