Els alumnes del municipi podran seguir les classes des de casa

Divendres, 24 d'abril de 2020 a les 00:00

A causa del confinament i amb l’arribada del 3r trimestre  del curs escolar, els centres educatius han hagut d’adaptar-se i continuar la formació dels seus alumnes a través d’un nou mètode virtual de treball.

Per aquest motiu, des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, la Regidoria d’Ensenyament i l’Equip Directiu del centre educatiu l’Estelada han estat treballant conjuntament per esbrinar les necessitats informàtiques de les famílies amb infants i joves en etapa escolar i trobar la millor fórmula per dotar-los, a qui n’hi falti,  d’ordinadors o tauletes per facilitar-los aquest seguiment.

La solució ha vingut donada pel material informàtic de què disposa l’escola gràcies a l’AMPA que, com actualment no està en ús, s’ha decidit distribuir-lo per aquestes famílies.  Prèviament, totes aquestes famílies han rebut un qüestionari per detectar les mancances tecnològiques que tenien.  Bàsicament es volia saber quines d’elles disposaven o no d’un ordinador de sobretaula o portàtil o d’una tauleta. 

Un cop la direcció del centre ha tingut clares les necessitats dels alumnes i amb el permís previ d’Ensenyament per poder entrar a l’escola i recollir els equips, la secretària, Gemma Giménez, la tutora de sisè curs, Carme Membrive, i la regidora d’Ensenyament, Judit Grau,  han revisat i comprovat el funcionament de les 38 unitats d’ordinadors portàtils (chromebooks) disponibles i tauletes.  Judit Grau, a més, s’ha responsabilitzat per la custòdia d’aquest material i ha organitzat el repartiment pels diferents punts del municipi.

Aquesta setmana mateix, des de la regidoria d’Ensenyament s’ha anat fent entrega d’aquest material a través dels agents de la guàrdia municipal i de la pròpia regidora, perquè tots els escolars puguin mantenir una activitat acadèmica adequada.  Un cop finalitzada aquesta situació, el centre educatiu recuperarà aquest material tal i com s’ha establert per escrit amb les famílies.

Darrera actualització: 24.04.2020 | 20:48