Entrenem la llengua

Dilluns, 25 de d’abril de 2022 a les 09:15

La Fundació Barça i la Fundació Enciclopèdia convoquen el I Certamen de Lectura en Veu Alta per a Joves de 16 a 25 anys

Amb l’objectiu de promocionar la llengua i la lectura en català entre els joves, la Fundació Barça i la Fundació Enciclopèdia convoquen el I Certamen de Lectura en Veu Alta per a Joves de 16 a 25 anys. De la mateixa manera que en l’esport l’entrenament és fonamental per arribar a l’èxit, també és necessari entrenar el gust per la lectura en català per arribar a aconseguir l’objectiu de tenir una cultura forta i de qualitat. Per això, l’eslògan d’aquesta iniciativa és “Entrenem la llengua”.

Tots els joves que hi vulguin participar hauran d’enviar un vídeo en què llegeixin un fragment d’un llibre publicat en català, ja sigui en llengua original o traducció. Un jurat valorarà els vídeos i n’escollirà els guanyadors. Els premis es lliuraran el mes de setembre, en el marc de la Setmana del Llibre en Català.

Les dues fundacions, històricament compromeses amb la difusió i promoció de la llengua i la cultura catalanes, han decidit unir forces i emprendre aquesta iniciativa, que vol acostar la llengua i la cultura als joves.

 

Font:
Grup Enciclopèdia

Darrera actualització: 25.04.2022 | 08:48