Es convoca la segona edició del Premi TalentJoveVO

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 17:00

Vol posar en valor les persones joves vallesanes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat.

El darrer Ple del Consell Comarcal ha aprovat les bases i la convocatòria de la segona edició del Premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2020.

El premi vol posar en valor els/les joves vallesans/nes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de fer visible una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut, tot i la seva joventut.

El premi es fa en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, i està emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”  que l’any passat va incloure dos premis nous, el premi TalentJoveVO i el Premi “Lideratge Territorial”, impulsat per Pimec.

“TALENT JOVEVO” està adreçat a joves de menys de 25 anys a 31 de desembre de 2020, nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...).

El premi consisteix en una figura representativa i el reconeixement en l’acte públic que de manera anual organitza Premsa d’Osona SA en el marc del premi Vallesà de l’Any.

L’elecció i el recull de candidatures es farà de la mà dels ajuntaments de la comarca que proposaran un candidat/a o màxim 2 del municipi.

Els ajuntaments poden presentar llurs sol·licituds al Consell Comarcal del Vallès Oriental no més enllà del 22 de setembre del 2021.

L’elecció del guanyador o de la guanyadora serà a càrrec d’un jurat que el componen un/a vocal designat/da per cada grup comarcal, un/a vocal designat/da pels ajuntaments de la comarca del Vallès Oriental amb alcaldies que  formin part d’una agrupació d’electors (independents), i estarà presidit pel president del Consell Comarcal.

La primera edició del Premi TalentJoveVo la va guanyar Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles, d’un total de 12 candidatures presentades.

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 27.05.2021 | 18:19