Es manté el transport públic de viatgers entre Cànoves i Cardedeu

Dilluns, 29 de març de 2021 a les 06:00

Es prorroga el conveni del transport públic de viatgers de la línia de bus que uneix Cànoves i Samalús, Sant Pere de Vilamajor i Cardedeu.

La comunicació entre les poblacions de Cànoves i Samalús, Sant Pere de Vilamajor i Cardedeu és atesa pel servei regular de transport públic de viatgers per carretera del qual és concessionària l’empresa Sagalés, SA.

El Departament de Territori i Sostenibilitat i els respectius ajuntaments consideren necessari garantir una adequada cobertura a la mobilitat entre els diversos nuclis de població del municipi per tal de cobrir la seva intercomunicació i la connexió amb el municipi de Cardedeu i, en especial, als seus serveis ferroviaris i els centres educatius, amb un nivell suficient quant a la cobertura territorial i la freqüència.

Mitjançant la pròrroga del conveni establert, es renova el marc de col·laboració entre sengles administracions, que permet la millora de les comunicacions per aquest any 2021.   Aixímateix, també es renova l’autorització per realitzar les modificacions necessàries en les condicions de prestació del servei regular de transport públic de viatgers per carretera de l’empresa Sagalés, SA per part del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Per dur a terme la continuïtat d’aquesta infraestructura cal un finançament que per conveni es limita en 114.385,41 euros per aquest any 2021. D’aquesta manera, el Departament de Territori i Sostenibilitat aporta un 59% d’aquest, mentre que l'Ajuntament de Cànoves i Samalús i l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor fan una aportació del 32% i el 8,9%, respectivament.

Per la seva part, l’Empresa Sagalés, SA es compromet a la prestació dels serveis de transport de viatgers esmentats en les condicions que el Conveni estipula.

Darrera actualització: 29.03.2021 | 09:25