Es renova el conveni de col·laboració entre Ajuntament i HUMANA

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 12:00

El Govern local i Humana – Fundación Pueblo para Pueblo, renoven el seu compromís per al foment del reciclatge i el comportament sostenible de la ciutadania local.

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús en la seva línia per fomentar la sensibilització a la ciutadania en relació amb el reciclatge, la reutilització dels residus i la seva valorització ha renovat el conveni amb HUMANA – Fundación Pueblo para Pueblo.  Aquesta és una Organització no governamental per al desenvolupament que des de 1987 desenvolupa projectes de cooperació en diferents països d'Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia, projectes que tenen com a objectiu impulsar la formació, l'educació, la capacitació i el progrés de les comunitats beneficiàries.

Amb aquest servei renovat, el Govern local no només treballa sobre aquesta conscienciació esmentada, sinó que a més dona llum verda a la cooperació internacional per al desenvolupament, la solidaritat i suport als necessitats entre la població local i fomentar la cultura de l’agricultura ecològica també a nivell local.

El finançament d'aquestes activitats, és possible gràcies als recursos obtinguts per HUMANA, d'una banda, a través de donacions i recollida de roba i calçat utilitzats, i de l'altra, a través de subvencions que rep de diferents administracions.

Amb la signatura d’aquest conveni es posa en funcionament el programa 3C (Cultivem el Clima i la Comunitat), d’agricultura urbana i ecològica que realitzarà Humana – Fundación Pueblo para Pueblo.  Activitat que es definirà anualment de forma consensuada.

Darrera actualització: 27.02.2020 | 17:02