Estrenem nova web municipal!

Dijous, 9 de febrer de 2017 a les 09:45

A les 19 hores del 9 de febrer tindrà lloc al local social de l’ajuntament la presentació oficial del web municipal. 

L’Equip de Govern es mostra satisfet per haver assolit un altre dels objectius del seu mandat amb l’obtenció i desenvolupament d’un nou web que l’apropa més la ciutadania.

Aquesta web és un salt qualitatiu com a referent informatiu i participatiu local en tots els seus àmbits. Gràcies a la facilitat de navegació de què disposa, qualsevol persona que tingui uns mínims de coneixements ofimàtics podrà cercar qualsevol informació dins el web i podrà gestionar alguns tràmits online de forma segura, ja que aquest web és també Seu electrònica de l’ajuntament.

Amb un disseny més modern i atractiu i una estructura de continguts més àgil i organitzada, aquesta web dóna a l’ajuntament una eina de transparència i d’interacció amb la ciutadania que fa d’aquest una administració més propera, més útil i amb la confiança i seguretat que necessita la ciutadania.

D’altra banda, també s’ha treballat amb una nova APP de rutes turístiques del municipi que s’ha adquirit i desenvolupat amb una empresa especialitzada en aquests temes. Aquesta APP dona un servei molt útil al visitant, ja que aquest va rebent informació continuada sobre els llocs d’interès turístic per on va passant. Una APP que es pot descarregar gratuïtament des del web municipal.

L’Equip de Govern ha cregut oportú marcar al calendari el dijous dia 9 de febrer per fer la presentació oficial d’aquesta web. L’acte tindrà lloc al local social de l’ajuntament a les 19 hores i acabarà amb un petit refrigeri.
 

Darrera actualització: 08.02.2017 | 10:43