Fil i agulla amb l’itinerari de vianants del Camí de la Serra

Divendres, 29 de març de 2019 a les 14:06

El govern local comença a enfilar la segona fase del projecte de l’itinerari de vianants que uneix el nucli de Ca l’Esmandia amb el nucli de Cànoves. 

Recordem que, a mitjans de maig de l’any passat tenia lloc la inauguració de la primera fase d’aquest projecte: Un tram de 200 metres que uneix l’Av. Josep Crous amb el Camí de la Serra.  Amb aquesta primera fase es resolia l’objectiu principal de proporcionar seguretat als vianants que es desplacen a peu cap el nucli de Cànoves per aquest tram. 

Ara toca enfilar la segona fase d’aquest projecte i per això el govern local  ja ha sol·licitat l’assistència tècnica del Consell Comarcal per tal de disposar del projecte per la construcció del tram de l’itinerari de vianants qu uneix la carretera BP-5107 fins a tocar del cementiri muncipal.  

La redacció d’aquest projecte ascendeix a 11.844,69€ i el Consell Comarcal, amb  consignació pressupostària suficient, ha donat llum verda a aquest i ha previst també incloure-hi les xarxes d’aigua potable i reg, així com la seva divisió en tres fases.

Aquest nou tram es tractarà de forma similar que el primer, és a dir, aquest també disposarà d’una tanca de fusta de protecció i un terra adequat.  També  s’aplicarà un tractament per integrar aquesta infraestructura dins l’entorn rural on s’ubica i aconseguir aquesta harmonia i bona imatge de cara l’usuari, que també es busca.  D’altra banda, també s’aprofitarà per passar una canalització de cable elèctric fins el cementiri en previsió de portar llum al cementiri o il·luminar el mateix itinerari en un futur. 

L’Equip de Govern espera tenir enllestida la primera part d’aquesta segona fase aquest mateix any i es mostra tant animat com esperançat de poder finalitzar tot el projecte sencer.   

Sens dubte que, entre aquest projecte, les modificacions de millora ja executades, com és el cas  dels 60 metres de vorera que uneix el barri de la Rosaleda i l’Avinguda Josep Crous, i en previsió a les que s’han de realitzar, el govern local es manté en la línia de millora  de l’entrada de Cànoves per dotar-la de més seguretat i millorar la seva  imatge pel gaudi de tothom.

Darrera actualització: 29.03.2019 | 13:55