Ivet i Vinyet triomfen a Lanzarote

Dijous, 18 de juliol de 2019 a les 19:07

Els passats dies 5, 6 i 7 de juliol tenia lloc a Lanzarote el IV Campionat d’Espanya Aleví de natació artística i el club d’Ivet i Vinyet s’emporta la màxima del pòdium.

El club de les dues joves sirenetes, el Club Natació Les Franqueses, conquereix el primer lloc al pòdium en la classificació final de les diferents proves de competició de les modalitats practicades en figures, equips, duets, duets mixtos, individual i combo dins aquest “IV Campeonato de España Alevín – Promoción de Verano de Natación Artística” . 

Amb 681.1851 punts acumulats, el CN Les Franqueses supera al club organitzador d’aquest campionat, el CD Pingüinos de Arrecife, que queda en segon lloc  amb 587.8925 punts i la tercera posició queda pel CN Granollers amb 575.8509 punts. 

Cal afegir que en la puntuació de les proves de combo disputades el darrer dia, tres clubs catalans ocupaven el pòdium on el CN Les Franqueses es feia amb la tercera posició, darrera del CN Tarraco i el CN Granollers, que n’ocupava la primera.

Just a principis del passat mes de juny, l’Ivet i la Vinyet rebien el suport institucional d’aquest Consistori dins el programa d’ajuts anuals com a activitat promotora del nostre municipi a la resta de l’Estat i a l’estranger.

Moltes felicitats joves campiones!

Darrera actualització: 18.07.2019 | 19:39