Ja està disponible el Calendari turístic 2024 del Vallès Oriental, amb atractives propostes de la comarca

Dilluns, 12 de febrer de 2024 a les 00:00

El Consell Comarcal ha editat un any més el calendari turístic, que enguany recopila 14 imatges que representen diferents recursos turístics que es poden trobar al Vallès Oriental. S’ofereix, així, un altre element promocional per fomentar el turisme a la comarca.

Les fotografies per al calendari 2024 escollides formen part del banc d’imatges del Servei de Turisme del Consell Comarcal, que s’actualitza des de fa molts anys. Conté fotos pròpies i també dels fotògrafs vallesans Manel Cuesta i Xavier Solanas. 

Concretament, les imatges escollides són Sant Miquel del Fai per a la portada, un racó referent del territori, i altres 13 imatges per a cada mes de l’any i la contraportada, que representen atractius que defineixen el territori: gastronomia, paisatge natural, patrimoni cultural, modernisme, cicloturisme/turisme actiu, turisme familiar, agroturisme, cultura popular, productes de proximitat, senderisme, termalisme i compres. Com a novetat del 2024, apareixen tots els festius locals de la comarca.

En total s’han editat 2.000 unitats. Una part es farà arribar a ajuntaments, teixit associatiu del sector, empreses turístiques, punts d’informació turística i oficines de promoció turística internacionals, per a què en tinguin un exemplar per lluir, i la resta estaran disponibles per lliurar a l’oficina de turisme de Granollers fins exhaurir existències.

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental
 

Darrera actualització: 06.02.2024 | 14:21