Juanjo Rosal, una nova promesa del ciclisme

Dijous, 7 de març de 2019 a les 10:06

Juanjo Rosal  queda campió al quart Trofeu Vila de Ripoll.

Juanjo Rosal, ciclista integrat a la Fundació Alberto Contador des de  l’any 2017 a propòsit  de la seva brillant trajectòria sobre bicicleta de carretera, va ser el primer a rodar per sobre la línia de l’arribada en el quart Trofeu Vila de Ripoll, la prèvia a la Copa Catalana, aquest passat cap de setmana. 

Ja pràcticament són 9 els anys que pedala i demoleix posicions en els pòdiums.  En la seva majoria d’edat, que assolirà el proper més de juliol, enguany torna a afrontar una agenda esportiva repleta de nous campionats i fites a assolir per seguir carregant d’èxits el seu currículum esportiu.

Des de la Regidoria d’Esports se segueix promovent i  donant suport a l’esport d’elit que, a través de diferents modalitats esportives, representen el municipi de Cànoves i Samalús a nivell nacional i internacional.  Per això, s’incentiva als esportistes locals amb contractes de suport institucional del Consistori.  Juanjo Rosal és un dels esportistes que enuany ha tornat a sol·licitar aquest suport institucional que el patrocinarà novament amb 300€.  

Darrera actualització: 06.03.2019 | 14:26