La canovina Gemma Mota entre els 3 finalistes del premi Vallesà de l’Any 2021

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 10:15

La gala del premi Vallesà 2021 se celebrava el passat divendres al Teatre Auditori de Bigues al vespre. En aquest acte també es feia l’entrega dels premis Talent Jove del Consell Comarcal i Talent Territorial de Pimec al Vallès Oriental.

L’Alcalde Josep Cuch, acompanyat de la Regidora de Salut, Medi Ambient i Turisme, Ester Villanueva, i la Regidora de Cultura i Ensenyament, Judit Grau, assistien en aquesta 16a gala com a suport institucional a la candidata finalista. 

Gemma Mota, coordinadora del procés de vacunació contra la Covid-19 al Vallès Oriental, juntament amb Marta Mallol, presidenta de l’associació Amics d’El Xiprer, i Imad Benhessou, l’estudiant de Les Franqueses que va tenir la millor nota de la selectivitat de tot Catalunya, se situaven com els tres finalistes de les 10 candidatures finalistes que més vots van rebre per part dels lectors del diari comarcal El 9Nou.  Finalment el guanyador esdevenia Imad Benhessou.

En la gala també es lliuraven els premis Talent Jove, que atorga el Consell Comarcal i que l’ajuntament de Cànoves i Samalús també havia aportat candidatures locals i Talent Territorial, que impulsa la patronal Pimec del Vallès Oriental. 

Pel que fa els finalistes del Talent Jove el premi se l’emportava la futbolista Gemma Font, de Tagamanent, mentre que el premi del Talent Territorial,  on es valora l’esforç per la innovació, la cura ambiental i la conservació dels llocs de treball, se l’emportava l’empresa granollerina Thermowaste dedicada a la recuperació, tractament i reutilització de residus.

Darrera actualització: 23.05.2022 | 10:09