La Consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visita l’Ajuntament

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 11:50

La Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Lourdes Ciuró Buldó, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Cànoves i Samalús i ha signat el Llibre d’Honor del Consistori.

La trobada ha esdevingut a les 9 hores d’aquest matí dins l’agenda d’activitats que tenia programada la Consellera.  L’Alcalde, Josep Cuch, juntament amb la resta de regidors i regidores de l’Ajuntament, li han donat la benvinguda.

Josep Cuch l’ha acompanyada per tot l’edifici consistorial per ensenyar-li les dependències municipals i explicar-li tot allò més rellevant del municipi i la gestió política. Tot seguit, l’Alcalde ha convidat a la Consellera a seure a la taula de l’antiga Sala de Plens per signar el Llibre d’Honor del Consistori.  Finalment, la Consellera ha rebut de la mà de l’Alcalde un petit obsequi, com és tradició, consistent en el bolígraf amb què se signen els documents oficials i un clauer, tots dos articles amb l’escut del municipi imprès.

Lourdes Ciuró va néixer a Reus l’any 1971 i és llicenciada en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona i formada en lideratge en Gestió Pública per IESE.  Des de 2019 ha estat regidora i portaveu del Grup Municipal de Junts a l’Ajuntament de Sabadell.  Anteriorment (2011-2019), havia estat diputada al Congrés dels Diputats i portaveu a les comissions de justícia, interior, igualtat i habitatge. També ha exercit com a advocada especialitzada en dret civil, de família i dret immobiliari–registral (1994-2011).

Darrera actualització: 17.09.2021 | 11:49