La fibra òptica ja es desplega.

Dimecres, 25 de gener de 2017 a les 12:55

Pels carrers del nostre municipi els operaris de la companyia van seguint la infraestructura de la xarxa de coure per passar la fibra òptica.

Una de les prioritats de la regidoria de Noves Tecnologies, encapçalada per David Garcia, ha estat de bon començament la portada de la fibra òptica al municipi. El trajecte per assolir aquest objectiu no ha estat fàcil, tenint en compte que la companyia Telefónica de España, SA enguany encara no tenia previst fer el desplegament al municipi. Però amb perseverança, tenacitat i paciència s’ha trobat per fi la llum verda per portar finalment la fibra al nostre poble.

Ja fa uns dies que s'està efectuant el desplegament de la fibra. Pels carrers del nostre municipi ja es veuen els operaris de la companyia que van seguint la infraestructura actual de la xarxa de coure de Telefónica per passar el cable de fibra òptica.
Cal tenir present que el cost íntegre del desplegament de fibra òptica va a càrrec de la companyia Telefónica de España, SA i no compromet al ciutadà a contractar-ne el servei si aquest no ho desitja.

Una xarxa de nova generació

La fibra òptica és el mitjà de transmissió utilitzat a les millors xarxes de dades. Amb la fibra òptica s’obté una experiència diferencial a l'hora de navegar per Internet, veure TV i jugar on-line. Permet gaudir immediata i simultàniament de diversos canals de TV d’alta definició, de connexió a Internet fins a 300Mb i d’altres.

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús es mostra molt satisfet per la fita assolida ja que la lluita per aconseguir un servei bo d’Internet per al municipi ha estat llarga. Ara per fi, el municipi obtindrà una molt bona posició en la xarxa digital i gaudirà d’un servei notable que repercutirà positivament tant a la ciutadania com a les empreses locals.

 

Darrera actualització: 24.01.2017 | 12:56