La Fundació RIVUS i el grup naturalista la Bassassa organitzen una conferència sobre diatomees

Divendres, 27 de gener de 2023 a les 11:45

L’activitat, inclosa dins el cicle de conferències temàtiques del projecte H2O Connecta, comptarà amb la ponència de l’investigador de l’Observatori RIVUS Joan Gomà, expert en la matèria

El pròxim divendres, 3 de febrer, a les 18:30 hores, el Casal Cultural de Santa Maria de Martorelles acollirà la conferència “Les diatomees: la bellesa oculta dels nostres rius”, organitzada per la Fundació RIVUS i el grup naturalista La Bassassa. Aquesta activitat s’inclou dins el cicle de conferències que la Fundació RIVUS està duent a terme dins el projecte de divulgació, formació i educació ambientals H2O Connecta.

L’acte comptarà amb la participació de Joan Gomà, investigador responsable de la línia de seguiment de Diatomees dins l’Observatori RIVUS i professor de la Universitat de Barcelona (UB) i de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Amb la seva ponència “Diatomees: la bellesa oculta dels nostres rius. Algues microscòpiques per conèixer la qualitat ecològica del riu” explicarà com són i quina informació ens aporten aquests éssers microscòpics que trobem a rius i a totes les masses d’aigua.

També tindrà lloc la projecció del vídeo Línia de seguiment de diatomees, editat per la Fundació RIVUS i disponible al seu canal de YouTube, amb subtítols en català, castellà i anglès (vegeu aquí).

Per prendre part de l’activitat, tot i ser gratuïta, es recomana fer la inscripció en aquest enllaç.

 

Sobre el projecte H2O Connecta
El projecte H2O Connecta té com a principal objectiu contribuir en la millora de la connexió riu-societat per a una major valorització de l’entorn immediat. Està finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministerio de Ciencia e Innovación i compta també amb cofinançament del Consorci Besòs Tordera.

 

Font: 
Fundació Rivus

Darrera actualització: 27.01.2023 | 11:24