La música es manté viva malgrat el confinament

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 12:00

"La música és un motor de l'ànima. A qui toca, no deixa mai indiferent. La música fa vibrar. És una necessitat. I, per molt confinament que hi hagi, això no canvia".
Cristina Mongay 

La música sempre ha desenvolupat un paper essencial en temps de crisi i avui,  l’impacte global de la COVID-19, sembla que també vulgui silenciar la música en directe i complicar la vida de molts professionals que es poden quedar sense ingressos, així com també privar del seu gaudi al públic consumidor.

Amb iniciativa i amb el suport de  les noves tecnològiques de la comunicació digital que s’instauren avui en dia, com les xarxes socials, els artistes afronten aquest nou repte que planteja la nova situació. D’aquesta manera,  poden seguir desenvolupant la seva capacitat creativa, no tan sols per guanyar-se la vida o per compartir aquest goig lúdic, sinó també per pura necessitat espiritual.

Al nostre municipi, la Coral de Cànoves no ha deixat de cantar i continua fent projectes.  Fa uns dies ens regalava a través de les xarxes socials la seva música.  Una composició que ha comptat amb la col·laboració desinteressada dels músics Jordi Gaig, Pitu Andreu i Ferran Cortés.  Cadascun dels components ha gravat des de casa la part que li tocava i posteriorment es feia el muntatge pel producte final.  

Darrera actualització: 21.05.2020 | 12:53