La Pedalada del Senglar torna a trepitjar terres canovines

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 13:09

Arriba la novena edició d’aquesta cursa popular de BTT que transcorre per pistes, camins forestals, granges particulars i l’entorn natural del Montseny.

Fa 9 anys que va néixer el Club Ciclista Tot Marxa!! i de bon començament ja organitzava la primera edició de la cursa amb el suport coorganitzatiu de l’Ajuntament  de Cànoves i Samalús.

Com molts de vosaltres ja sabeu, aquesta és una prova formada per dos circuits: Un de curt i un altre de llarg, enguany de 27 i 50 quilòmetres respectivament.  El circuit curt conté algun pendent fort i descensos que requereixen certa tècnica.  El circuit llarg ja té una exigència més alta amb pendents més pronunciats i amb trams que requereixen necessàriament de tècnica.

Enguany, aquesta novena edició tindrà lloc el proper diumenge 15 de març i els organitzadors s’han encarregat de revisar i millorar novament els circuits per oferir una cursa satisfactòria a tots els participants.  És una cursa oberta a tothom que li agradi l’entorn BTT i que tingui cert nivell en el domini de la bicicleta.  Els menors de 14 anys i fins a un màxim de10 anys també poden participar, però els és necessari anar acompanyats d'un adult o bé portar la seva autorització.

Les inscripcions ja són obertes i aquestes únicament  es poden fer online.  El seu cost: 22 euros i només hi ha 500 places, així que a afanyar-se senglanerus!

 

 

 

 

Darrera actualització: 06.02.2020 | 12:30