La piscina municipal d'estiu obre demà dilluns

Diumenge, 28 de juny de 2020 a les 21:10

La piscina municipal del Mirador del Montseny obre aquest dilluns 29 de juny la temporada d’estiu amb totes les mesures de seguretat establertes.

 

El Govern local, reunit el passat dilluns 22 de juny amb els directius de l’empresa que gestiona la infraestructura, Esports Màgics, revisava el pla de seguretat de la Covid19 que presentava aquesta amb el què donava la seva autorització per obrir les instal·lacions de la piscina municipal.

Així doncs, l'obertura del Servei es realitzarà amb l'aplicació de mesures excepcionals de seguretat i salut per als usuaris.  Una d’aquestes mesures  que defineix i actualitza directament el Departament de Salut, és l’horari d’obertura que queda establert en dues franges : Una de matí i una altra de tarda.   D’aquesta manera, la piscina obre al públic de dilluns a divendres d’11 a 14h  i de 16 a 19h i dissabtes i diumenges de 10-14h i de 16-20h.  L’objectiu de crear un horari partit és poder desinfectar les instal·lacions entre aquests torns.

També es contemplen altres mesures extraordinàries com són els vestidors, els quals romandran tancats.  Així que els usuaris hauran de venir vestits amb roba de bany des de casa.  També es controlarà la distància per garantir en tot moment la distància de seguretat entre persones d'acord amb la normativa vigent.  

El personal de l'empresa gestora és qui controlarà el respecte de les mesures de seguretat, l'aforament i la distància entre usuaris en tot l'espai del recinte.

El preu es manté en 3 euros pels adults (a partir dels 12 anys), 2€ pels infantils (de 3 a 11 anys) i es deixa l’accés gratuït pels menors de 3 anys.  Preu que només permet l’accés a una de les dues franges.

La piscina romandrà oberta fins el 30 d’agost en l’horari establert, però supeditat a l'evolució de la malaltia i la normativa sobre aforaments que podran variar en horaris o d'altres mesures excepcionals que seran degudament notificades.

 

Darrera actualització: 28.06.2020 | 21:13