La Regidoria de Turisme manté el Pla d’Accions de turisme per aquest 2021

Dimarts, 6 d'abril de 2021 a les 12:30

A sol·licitud de a Regidoria de Turisme, el Govern local dona el vistiplau al Pla d’Accions de turisme aprovat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental.

El Govern local dona el vistiplau al Pla d’Accions de turisme aprovat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i aprova, així mateix, el Protocol Addicional de finançament al conveni per a l’elaboració, la concertació, l’execució i el finançament de polítiques de turisme 2018-2021.

Els objectius estratègics de les polítiques de turisme queden recollits en el Pla d’Acció de l’any 2021 i es resumeixen en cinc:

1- Potenciar la creació i la comercialització de producte turístic segons les necessitats del sector (oferta i demanda).

2- Millorar i fomentar la competitivitat i qualitat dels serveis turístics de la comarca.

3- Promoure el turisme a la comarca i posicionar el producte turístic sostenible i de qualitat a mercats locals, nacionals i internacionals.

4- Incorporar estratègies turístiques intel·ligents.

5- Enfortir la xarxa entre els diferents agents turístics del territori i vetllar per la seva coordinació amb la Destinació Barcelona.

El Pla d’acció 2021 de Turisme Vallés es planteja de tipus continuista, basant-se en la proposta de l’any anterior, però adaptant el contingut i les propostes a les noves necessitats del sector turístic, creades arran de la crisi sanitària i socioeconòmica que s’ha patit l’any 2020.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 12:28