La seguretat viària, una de les prioritats del Govern local

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 06:00

El Pla de seguretat viària contempla una línia de cooperació amb els governs locals, donada la importància que té la seguretat viària a les vies urbanes.

El Servei Català de Trànsit estableix com una de les línies prioritàries d’actuació la cooperació amb els ajuntaments i les autoritats locals en matèria de seguretat viària, amb l’objectiu de contribuir a la creació d’una nova cultura de conducció, circulació i mobilitat.

Una de les accions establertes al Pla de seguretat viària per tal d’impulsar un espai continu de seguretat viària i involucrar i coordinar entitats públiques i privades en la millora de la mobilitat segura, és la d’establir un marc de col·laboració en matèria de seguretat viària entre el Servei Català de Trànsit i l’Ajuntament per tal de desenvolupar una participació millor i més efectiva d’ambdues parts en el disseny, execució i evolució de les polítiques de seguretat viària.

Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament de Cànoves i Samalús ha signat un conveni amb el Servei Català de Trànsit, per una durada de 4 anys prorrogables, que establirà el marc de col·laboració entre les dues entitats.

Gràcies aquest conveni, el Servei Català de Trànsit podrà oferir assistència tècnica en matèria de seguretat viària al municipi i es compromet a planificar les directrius de les policies locals en matèria de seguretat viària en l’àmbit urbà, a cedir els materials i a facilitar informació sobre  l’accidentalitat urbana del municipi.

 

 

Darrera actualització: 20.11.2020 | 12:48