La Setmana de l’energia 2020

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 06:00

El Consell Comarcal del Vallès Oriental participa en la setmana de l’energia amb 5 webinars sobre estalvi energètic.

 La proposta està dirigida a empreses i particulars.

 Es fa conjuntament amb la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Del 20 al 26 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2020, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per  l'Institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Per la seva banda, el Consell Comarcal, juntament amb la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, ha programat cinc seminaris virtuals –webinars –amb motiu de la setmana de l’energia.

Amb aquesta proposta es vol ajudar a les famílies i a la petita i mitjana empresa a estalviar energia i despesa econòmica.

Els webinars “Estalvia des de casa i des de la teva empresa, al Vallès Oriental” s’han programat a través de la plataforma Zoom, amb disponibilitat de disposar posteriorment de la sessió enregistrada.

Als seminaris s’oferiran recomanacions d’estalvi per a què els usuaris trobin solucions als seus consums i costos energètics, i s’oferirà la possibilitat d’interacció en directe amb els assistents a través del xat.

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible és la campanya anual de difusió i sensibilització a la ciutadania sobre la transició energètica, l’estalvi, l’eficiència i les energies renovables i és una oportunitat per a què des dels ens locals es difongui a la ciutadania accions vinculades als compromisos del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia, del qual molts municipis de la comarca són signataris.

És necessària la inscripció a través d’aquest formulari.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 18:47