L’ajuntament al costat de les persones més necessitades

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 07:00

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús destina 3.000 euros per seguir ajudant a famílies i persones necessitades del municipi amb un nou acord amb Càritas. 

Càritas és un entitat que té l’objectiu d’ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de la dignitat de totes les persones que es troben en situació de precarietat.  En aquesta línia, realitza una tasca molt rellevant en el nostre municipi en l’àmbit del servei a les persones.

Ja fa uns anys que Càritas de la parròquia de Santa Maria de Cardedeu col·labora mitjançant conveni amb l’Ajuntament de Cànoves i Samalús per tal d’ajudar a la gent necessitada del municipi, sense cap tipus de distinció.  Realitza activitats dirigides a persones víctimes de la pobresa o en risc d’exclusió social.

La crisis econòmica ha incrementat el nombre d’entregues de lots d’aliments per part de Càritas parroquial i es preveu un augment de demandes pel que aquest any es repartiran dos lots al mes.

El govern local treballa per mantenir relacions d’ajut, suport i cooperació amb les entitats del municipi i amb aquesta finalitat presta el seu suport perquè pugin realitzar i organitzar activitats d’assistència i ajudes econòmiques.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Cànoves i Samalús ha pactat amb Càritas Parroquial abonar la quantitat de 3.000 euros per seguir ajudant a famílies i persones necessitades del municipi i amb aquesta donació prorrogar un any més el conveni existent entre amdúes entitats.

Darrera actualització: 16.12.2019 | 14:57