L’Ajuntament distribueix aliments entre 27 famílies necessitades

Dimecres, 1 d'abril de 2020 a les 12:20

Membres del Govern local i de la Brigada de manteniment classificaven i distribuïen aliments bàsics de l’estoc de menjador de l’Estelada.

El Govern espanyol va decretar l’estat d’alarma el passat 14 de març de 2020 en motiu de la situació de crisis sanitària ocasionada por la pandèmia del COVID-19. L’estat d’alarma publicat al Reial Decret 463/2020 tenia un termini inicial de quinze dies naturals que ja s’ha prorrogat fins l’11 d’abril.  Actualment no es pot saber fins quan s’allargarà aquesta situació.

Aquest Decret contempla tot un seguit de mesures de prevenció per evitar la propagació d’aquest virus entre la població, mentre es dona temps a la investigació per trobar el remei per combatre i erradicar el virus definitivament.  Una d’aquestes mesures ha estat tancar tots els centres docents.

Davant d’aquesta situació, l’empresa que porta el menjador de l’escola l’Estelada, Tresmes Ecoactiva,  ha cedit solidàriament a l’ajuntament els aliments que es guarden a les neveres del centre, perquè  es gestionés el seu profit abans que haver de llençar-los.

D’aquesta manera,  la regidora de Benestar Social, Carme Barrio, la regidora de Sanitat, Ester Villanueva  i la regidora d’Ensenyament, Judit Grau van estar al menjador de l’escola l’Estelada el passat dilluns per classificar tots aquests aliments que, principalment, eren productes bàsics com ous, fruita, iogurts i llet.  Per tal de treure el millor profit d’aquests aliments, el Govern local ha cregut convenient repartir-los entre les famílies necessitades que hi ha actualment al nostre municipi.

Seguint els protocols de prevenció que es demana en aquesta situació excepcional de confinament per la pandèmia del coronavirus, els operaris de la Brigada Municipal han distribuït aquests aliments, degudament preparats en bosses, per a 27 famílies de Cànoves i Samalús.

D’aquesta manera, aquestes famílies han pogut rebre els aliments a les seves llars, sense posar en perill el possible contagi.

Darrera actualització: 01.04.2020 | 14:11