Les noies canovines també es fan el seu lloc en l’elit

Divendres, 14 de juny de 2019 a les 16:10

Tres canovines reben suport institucional del Consistori materialitzat amb una aportació econòmica de 300€ per cadascuna.

L’Equip de govern segueix portant a terme una tasca ingent en matèria de promoció i suport a l’esport d’elit tant si es practica de forma individual com si es practica en equip i que, a través de diferents modalitats esportives, representen el municipi de Cànoves i Samalús a nivell nacional i internacional.

Just la setmana passada es presentaven les tres joves esportistes davant de l’alcalde Josep Cuch per tal de conformar l’acord de patrocini.  Elles són per un cantó Mireia Padrós López, ciclista en la modalitat BTT i ciclocross i per l’altre, Ivet Roig Coll i Vinyet Domènech Garriga, nedadores en la modalitat de natació sincronitzada.  Vinyet, a més,  també debuta en les modalitats de solo i duo.

Mireia Padrós entrena al club Unió Ciclista de Les Franqueses i pertany a la categoria alevina de l’equip Bicicletes Segú.  L’any passat va assolir alguns rècords remarcables, com són les primeres posicions del Campionat de Catalunya i de l’Open Barcelona de BTT.  En el mateix any assolia també la tercera posició en l’Open Girona.  En la modalitat de ciclocross, Mireia cremava marcadors en el Campionat de Catalunya per segon any consecutiu, que se celebrava a La Garriga, i també a la Copa Catalana.

Pel que fa la Vinyet i la Ivet, ambdues també debuten en la categoria alevina de natació artística en el Club de Natació de Les Franqueses.  L’any passat, participaven en equip al Campionat d’Espanya que va tenir lloc a Sabadell. 

Amb la signatura d’aquest contracte, cadascuna d’elles rebrà 300€ d’aquest ajut d’esponsorització i patrocini. La Ivet i la Vinyet per regular un patrocini per la temporada esportiva 2018-2019 en el Club Natació Les Franqueses del Vallès, i la Mireia per regular un patrocini per la temporada esportiva 2018-2019 en  el club Unió Ciclista de Les Franqueses.

Aquests contractes de patrocini suposen per cadascuna de les esportistes el suport institucional del Consistori, materialitzat amb l’aportació econòmica esmentada, que és la resultant dels programes d’ajuda en matèria d’Esports que anualment, la regidoria corresponent, destina a tots aquells programes, activitats, jornades i altres que promocionen el municipi de Cànoves i Samalús a Catalunya, a la resta de l’Estat i a l’estranger.

Enguany, la Mireia Participa novament en els mateixos campionats que l’any passat i de moment es manté segona en l’Open Girona, tercera en l’Open Barcelona i aquest cap de setmana lluitarà per mantenir la primera posició en el Campionat de Catalunya.

Pel que fa les dues sirenetes canovines, demà participen al Campionat de Catalunya, que té lloc a Mataró, i també es preparen pel Campionat d’Espanya, també amb equip, que tindrà lloc a Lanzarote entre el 5 i 8 de juliol.

Desitgem molta glòria a aquestes joves promeses que esperem portin el nom de Cànoves i Samalús a nivell internacional.

 

 

 

Darrera actualització: 14.06.2019 | 17:23

Imatges

Mireia Padrós al costat de l'alcalde Josep Cuch amb el patrocini signat Ivet Roig i Vinyet Domènech flanquejant  l'alcalde Josep Cuch amb els corresponents patrocinis signats.