L’Escola Estelada també hi és

Dimarts, 4 de febrer de 2020 a les 13:45

Més de mil escoles de tot Catalunya s’han inscrit al XVI Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta (CLVA).

Mil setanta escoles catalanes participen en aquest Certamen.  Entre elles, també hi figura l’Escola l’Estelada.  Una cinquantena dels seus alumnes de cinquè curs s'hi han apuntat.

Aquest Certamen és una iniciativa del Grup Enciclopèdia a través de la seva Fundació i que compta amb la participació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.  Durant el primer trimestre de curs s’oferirà formació als docents que participen en l’activitat: Deu tallers de lectura en veu alta, gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura a través del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i deu tallers sobre els efectes de la lectura segons la neurociència, que impulsen el Grup Enciclopèdia amb la col·laboració del Departament d’Educació.

Al març i abril es faran una seixantena de quarts de final arreu de Catalunya. A finals d’abril i primera quinzena de maig se celebren set semifinals en diversos teatres i auditoris del país.  La final se celebrarà el 9 de juny al Teatre Nacional de Catalunya, gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Esperem poder gaudir de la presència d’algun dels nostres alumnes al Teatre Nacional de Catalunya.

 

 

Darrera actualització: 04.02.2020 | 13:44