L’Espai Jove organitza un Passatge del Terror inèdit

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 12:00

El passat 4 de novembre s'obria el pas a un Passatge del Terror tant innovador com terrorífic: El Bosc Maleït.

Halloween, la celebració americana de la nit de Tot Sants que se celebra cada 31 d'octubre i que coincideix amb la celebració de la nostra Castanyada, ja està definitivament instal·lada entre nosaltres.  Bona mostra d'això són les activitats que des del Servei de Joventut s’han organitzat per celebrar aquesta terrorífica nit.

El passat 4 de novembre obria el pas a un Passatge del Terror tant innovador com terrorífic: El Bosc Maleït.  Un esdeveniment enguany que es portava a terme en un espai a l’aire lliure i que ha superat amb èxit tots els reptes  sobrevinguts en el decurs del seu muntatge.  Un bosc, el de sota de La Rectoria, tenyit d’un ambient tètric i vestit de llums tenebroses, sons esgarrifosos i un seguit d’actors que posaven l’ànima per atemorir profundament qui gosava trepitjar aquest lloc.

Malgrat la pluja que va fer acte de presència de forma passatgera, no va fer enrere els més de 260 visitants que amb valentia van atrevir-se a endinsar-se  en aquest terrorífic paratge farcit de criatures infernals que els cobejaven amb delit...

Tal i com explicava la tècnica de Joventut, Gema López, han sigut uns dies intensos de feina, de tallers i reunions per tenir-ho tot a punt per aquest esdeveniment especial.  Més de 84 joves hi han treballat de valent per fer realitat aquesta nova experiència.

Un passatge del Terror que arriba en la seva tercera edició després d’un parell d’anys de pausa a conseqüència de la pandèmia.  Enguany, però, la proposta volia ser més agosarada i trencar esquemes.  Per això es va apostar per fer-ho en un espai a l’aire lliure amb tots els reptes que això suposa.

Aquest passat diumenge tenia lloc una reunió amb totes les persones participants per valorar positivament la croada.  Molt engrescades i motivades per continuar, ja es recollien noves idees per portar a terme el proper any.

Us atrevireu a tan sols acostar-vos aquesta propera vegada...?

 

Darrera actualització: 16.11.2023 | 11:26