L’estiu també és nostre

Dijous, 30 de maig de 2019 a les 14:07

El Grup Viver de Bell-lloc posa en marxa una campanya voluntariat d’estiu perquè les persones amb discapacitat no es quedin a casa durant les vacances.
 

 L’estiu és sinònim de temps lliure per l’oci, però no per a tothom. Volem que les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental vagin a la piscina, surtin a fer esport i facin tallers o allò que els vingui de gust; i per garantir-ho necessitem voluntaris que gaudeixin de l’estiu amb elles.
 L’únic requisit és ser major d’edat i disposar d’un matí o tarda a la setmana al juliol o agost.

L’estiu és sinònim de temps lliure per fer activitats d’oci, però no tothom té les mateixes oportunitats per gaudir-ne plenament. A la Fundació Viver de Bell-lloc de Cardedeu treballem per oferir oportunitats laborals i de desenvolupament personal a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental.

A l’estiu volem que aquestes persones no es quedin a casa, volem que puguin anar a la piscina, sortir a fer esport o prendre alguna cosa, fer tallers i allò que els vingui de gust. I per fer-ho, busquem voluntaris que puguin dedicar unes hores a la setmana perquè les persones que viuen a la llar residència tinguin algú amb qui compartir el seu temps d’oci.

Viver de Bell-lloc proposa gaudir d’un estiu diferent compartint temps perquè altres també tinguin l’oportunitat de gaudir-ne. És increïble el poder de transformació que pot tenir una petita acció, així que animem a tothom a descobrir el seu poder aquest estiu.

L’únic requisit és ser major d’edat i tenir com a mínim un matí o tarda a la setmana disponible durant el mes de juliol o agost. L’entitat oferirà la formació necessària per fer el suport.

Les persones interessades poden contactar amb voluntariat@vivelloc.cat

Altres programes de voluntariat

Viver de Bell-lloc disposa d’altres programes de voluntariat al llarg de l’any. Busquem padrins per a les persones de la nostra fundació, persones que es converteixin en un referent i un suport; també persones amb ganes de participar i donar suport en activitats de lleure. Ens cal també un cop de mà en la rehabilitació d’espais i col·laboradors per dur el nostre equip d’handbol als partits. Les empreses també poden participar als nostres programes de voluntariat social corporatiu.

Convertir-se en un llaurador d’oportunitats

La voluntat de col·laborar no té limitacions. Si no es disposa de temps, el Grup Viver de Bell-lloc busca llauradors d’oportunitats, persones que garanteixen formació, opcions laborals, lleure i suport per a persones amb discapacitat a partir de 4€ al mes.

Coneix l’experiència d’un voluntari

Un cop iniciat el programa, convidem els mitjans a visitar la fundació per conèixer l’experiència del voluntariat.

 

Darrera actualització: 30.05.2019 | 13:11