L’Hospital General de Granollers agraït amb Cànoves i Samalús

Divendres, 17 d'abril de 2020 a les 14:30

La regidora de Sanitat, Ester Villanueva, contacta amb una empresa de Rubí que busca gent voluntària per fabricar mascaretes per als sanitaris.

Robin Hat és una empresa rubinenca que, davant l’emergència de la manca d'equipaments per al personal sanitari que ha generat aquesta crisis sanitària del Covid-19,  ha aturat la seva producció habitual de casquets per a quiròfan per dedicar-se a fabricar mascaretes.

Per aquest motiu, aquesta empresa catalana ha pres la iniciativa de  reclutar voluntaris per cosir mascaretes per al personal sanitari de manera gratuïta.

Villanueva ha trobat molt encertada la iniciativa d’aquesta empresa i ha volgut aportar també la seva col·laboració per la causa.  Amb el suport de l’Equip de Govern, Villanueva juntament amb la regidora de Cultura i Ensenyament, Judit Grau, han pogut reunir un grup de voluntariat de Cànoves i Samalús, quin requisit indispensable és que tinguin màquina de cosir a casa i que sàpiguen cosir.

La recerca ha estat un èxit doncs a la crida s’hi han acollit una vintena de persones, tant homes com de dones de totes les edats, que es dediquen a cosir actualment aquestes mascaretes.  Val a dir que també hi ha voluntaris que no tenen màquina de cosir, però es dediquen a fabricar davantals amb bosses d’escombraries.

El material per fer les mascaretes el proporciona la mateixa empresa, quin Villanueva ja s’encarregava de fer-lo anar a buscar fa dues setmanes.  Tot el material que s’ha anat confeccionant al llarg d’aquests dies ha estat recollit i enviat a l’Hospital General de Granollers que, aquesta setmana mateix, ha enviat una carta d’agraïment a l’Ajuntament per fer-la extensiva a tot el voluntariat del municipi.

 

Darrera actualització: 17.04.2020 | 13:53