Lluc Serra també obté suport Consistorial

Divendres, 11 d'octubre de 2019 a les 14:30

El Govern local continua donant promoció i suport a l’esport d’elit i ha dotat amb 300€ a Lluc Serra per la seva bona trajectòria futbolística.

Aquest suport s’atorga als esportistes del municipi que progressen en la seva carrera esportiva en la seva pràctica tan individual com si es practica en equip i que, a través de diferents modalitats esportives, representen el municipi de Cànoves i Samalús a nivell nacional i internacional.

Ahir dijous a darrera hora, l’alcalde Josep Cuch es reunia amb en Lluc Serra i la seva mare Dolors Pericas per formalitzar un contracte de suport institucional del Consistori materialitzat amb una aportació econòmica de 300€ a favor d’aquest jove esportista de 12 anys.

Lluc Serra començava la seva trajectòria futbolística als 6 anys amb el Cànoves FC, amb quin ja es ficava a la seva butxaca la Lliga de la temporada 2013-14.  Amb aquest primer èxit, seria reclutat pel Granollers EC per repetir el mateix èxit en la temporada 2014-15.  Any en què El Cornellà UD es fixa amb ell i l’incorpora a la seva plantilla i des d’on s’emportarà la copa de subcampió de Catalunya l’any 2017.

Ara en Lluc continua al UE Cornellà, una de les entitats amb més projecció a Europa i que va ser funadada el 1951.  Per aquesta escola s’han format molts jugadors que gaudeixen ara del futbol professional en equips de tot el món. A més del cas de Jordi Alba, jugadors com Keita Balde, Víctor Ruiz, Aitor Cantalapiedra, Hugo Fernández o Ignasi Miquel, entre d’altres, van viure una etapa decisiva de la seva formació com a futbolistes.  Esperem que en Lluc sigui una altra d’aquestes estrelles.

Amb aquesta aportació econòmica, que la Regidoria d’Esports destina anualment a tots aquells programes, activitats, jornades i altres que promocionen el municipi de Cànoves a tots els nivells, també es vol motivar aquesta jove promesa a ser un gran professional dins l’esport català.

 

Darrera actualització: 11.10.2019 | 14:31