Nou èxit d'Ivet i Vinyet en natació artística

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 13:00

El club de natació Les Franqueses, del qual en formen part les canovines Ivet Roig i Vinyet Domènech, s’ha proclamat campió en la classificació conjunta per clubs.

El IV Campionat d'Espanya de Natació Artística Infantil (2a divisió)  citava a més de 250 esportistes, en les modalitats d'equip, combo, duos i figures, a Vila-real.  La competició tenia lloc el passat cap de setmana 17 i 18 de juliol.

La natació artística va ser la protagonista esportiva d’aquesta competició que organitzava el Club de Natació Halia i la Reial Federació Espanyola de Natació, amb la col·laboració del Servei Municipal d'Esports.

Aquest era l'últim campionat de la temporada on les participants competien per col·locar-se en les finals de rutines en la modalitat de figures.

Vila-Real és una ciutat que compta amb 60 clubs esportius de 32 disciplines, una de les quals és la natació artística i que, precisament, ha experimentat un important creixement en els últims anys.

L'ajuntament, que dona  suport institucional als seus esportistes, felicita a les campiones i es mostra orgullós dels seus èxits que promouen el nostre municipi a la resta de l’Estat i a l’estranger.

Moltes felicitats Ivet i Vinyet!

Darrera actualització: 27.07.2021 | 09:03