Nova activitat de radio a l’Espai Jove

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 14:00

Des de l'Espai Jove s’ha engegat un pseudo-programa de radio, anomenat #EspaiJoveAmbSabatilles.  

Sense comptar amb cap professional i sense tenir els mitjans adequats, la tècnica de joventut, Gema López, juntament amb la col·laboració de voluntaris han pogut anar muntant un estudi de radio.

L’objectiu és gravar un programa cada setmana amb la participació de tres joves com a mínim. En aquestes entrevistes es parlarà sobre com els joves del municipi porten aquesta situació de confinament que s’està vivint, quines pors tenen, quines motivacions i quines necessitats...

Gema López creu que pot ser interessant pels mateixos participants escoltar les entrevistes que els han fet, així mateix com pels pares i mares d’aquests.   López creu que aquesta nova activitat és positiva pels joves, perquè és un espai on se senten escoltats, on tenen veu pròpia i on s’adonen que totes les seves amistats estan més o menys igual que ells mateixos.  Que no estan sols.

Pels joves, aquest recolzament per part d’un grup d’iguals és molt important per portar el millor possible el confinament i les restriccions de mobilitat”, explica López, “I pels pares i mares també, ja que poden empatitzar més amb els seus fills i filles, els poden entendre millor, tant per l’etapa adolescent per la que estan passant com per la situació que vivim actualment”, continua López.

S’ha fet difusió al Facebook i a l’Instagram de l’espai Jove El Racó i pels grups de Whatsapp del municipi i web de l’ajuntament.  També es poden escoltar els programes en aquest enllaç, des del qual també s'hi pot subscriure per rebre’l cada setmana.

 

 

Darrera actualització: 08.05.2020 | 12:06