Nova actuació sobre el bosc que envolta el casal de la gent gran

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 18:11

L'Ajuntament ordena una intervenció de gestió forestal per sanejar la massa arbòria de l'entorn de l'edifici polivalent on resideix l'activitat del casal de la gent gran. 

A principis d’estiu del 2017 l’ajuntament signava un conveni amb els propietaris de la finca forestal que envolta l’edifici polivalent on actualment s’hi desenvolupa l’activitat del casal de la gent gran El Galliner.  En aquest conveni, encara vigent,  s’hi estableix l’acord que la propietat cedeix gratuïtament aquest terreny a l’Ajuntament de Cànoves i Samalús per a un ús públic i aquest, a canvi, procura per la neteja forestal de manteniment i conservació de la zona.  

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament s’assegura de dotar de seguretat el recinte de l’edifici i les cases veïnes tant pel que fa a donar més visibilitat a la zona com pel que fa també a la prevenció d’incendis prop del nucli urbà.

Amb aquesta finalitat, aquesta setmana l’Ajuntament ha ordenat una intervenció de gestió forestal per sanejar la massa arbòria i, alhora, procurar per una franja de protecció contra els incendis forestals, tal i com es practica constantment en totes les  zones forestals municipals properes als nuclis urbans.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 18:08