Noves dates de la preinscripció del curs 2020-2021

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 08:30

Es promou la preinscripció telemàtica a través del portal preinscripcio.gencat.cat i s'elimina la presentació de sol·licitud i documentació en paper.

La preinscripció escolar per l'educació infantil, primària i ESO es farà entre el 13 i el 22 de maig, en el cas del batxillerat entre el 27 de maig i el 3 de juny, per als cicles de grau mitjà d'FP i d'arts plàstiques i disseny entre el 2 i el 8 de juny i per als cicles de grau superior d'FP i d'arts plàstiques i disseny entre el 10 i el 17 de juny.

Es promou la preinscripció telemàtica a través del portal preinscripcio.gencat.cat, s'elimina la presentació de sol·licitud i documentació en paper i s'utilitzarà un formulari telemàtic i la documentació escanejada o fotografiada s'enviarà per correu electrònic a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. 

Únicament es podrà fer de forma presencial, entre el 19 i el 22 de maig, amb cita prèvia al centre escollit en primera opció trucant per telèfon o per internet al web del centre o del Departament d'Educació.

No es farà cap jornada de portes obertes i per això els centres hauran d'incloure informació a la seva pàgina web sobre les característiques del centre i el seu projecte educatiu. 

 

Font: Govern.cat: La preinscripció escolar per l'educació infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig.

Darrera actualització: 12.05.2020 | 11:04