Noves eines per millorar els negocis i els perfils laborals de dones i joves 

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 09:00

La Direcció General de Joventut participa en un projecte europeu que pretén facilitar eines digitals per millorar els negocis i contribuir a la millora de perfils laborals de dones i joves a la Mediterrània.

A través del Projecte Xarxa INTERNISA Projecte europeu INTERNISA. Departament de Drets Socials (gencat.cat) s'obté la possibilitat d'oferir una formació cap a les empreses, cooperatives o autònoms en l'àmbit turístic rural que té per objectiu donar eines per la transformació digital dels seus negocis o projectes. 

Es tracta de formacions breus i pràctiques, que es faran ONLINE, amb docents experts en la matèria, amb sessions de 2h de durada, amb un total de 13 sessions (26 hores) per fer-ho sostenible dins les jornades laborals, i que s'impartiran del 15 de novembre al 9 desembre de 2021. Els continguts s'adaptaren a les necessitats d'entitats que hi prenguin part. La participació a les formacions és GRATUÏTA.

A part d'aquestes formacions cap a empreses, cooperatives, autònoms, etc. també s'ofereix una formació cap persones joves que estiguin a l'atur o que estiguin treballant en el sector turístics o similar.

 

Font:
Generalitat de Catalunya
Direcció General de Joventut

 

 

Darrera actualització: 12.11.2021 | 11:55