Oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions d’activitats de cultura i de lleure

Dilluns, 3 d'abril de 2023 a les 00:00

Ja s’ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions d’activitats de cultura i de lleure i enguany es compta amb un fons de 15.000 euros.

Aquestes subvencions tenen per finalitat el foment de les activitats culturals i de lleure en tot el terme municipal de Cànoves i Samalús. També pretén incrementar la cohesió social al municipi, el lleure i la divulgació de la cultura popular.

Amb un màxim de 2.000 euros a percebre per part de l’entitat sol·licitant, les subvencions es destinaran a projectes culturals i de lleure, per a la compra de material per a la pràctica d’activitats pròpies de l’activitat a portar a terme i,  en el seu vessant més ampli, pel cofinançament d’activitats culturals.

El termini per presentar les sol·licituds és fins el dia 15 de maig de 2023.  La resolució s’obtindrà dins els 2 mesos posteriors.

Les activitats subvencionables de més transcendència social i de major impacte social a nivell municipal, comarcal i provincial són les que tenen més punts per optar a aquestes subvencions.  També es tenen en compte les entitats que tinguin major nombre de socis i les que suposen una major despesa per part del beneficiari.   

Darrera actualització: 11.04.2023 | 13:24