Per Festa Major un nou espai per treure’n gran profit

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 20:40

Els dies de Festa Major continuen aquest cap de setmana.  Enguany, per decisió de la Comissió de Festes, s’han programat 4 dies d’activitats que esdevenen a cavall de dos cap de setmana.  

Estan sent uns dies mereixedors de lluir l’etiqueta de Festa Major.  Una festa del poble en què tothom participa i col.labora, perquè esdevingui millor edició rere edició.  És molta la gent que amb il·lusió ha treballat al llarg de l’any per demostrar en només uns minuts la seva destresa i habilitats adquirides.  Són moltes les activitats que s’han programat gràcies a l’aportació de les entitats i associacions i del mateix Ajuntament.  Vol ser una Festa molt participativa per què tothom, d’una forma o altra, la gaudeixi plenament.  Principalment els nens i nenes que coincideixen en que aquests són uns dies que esperen amb il.lusió al llarg de l’any, perquè són motiu de trobada entre tots els seus companys i amics en un espai de lleure i diversió per passar-s’ho bé. 

Esport, ball, lleure, concerts, àpats populars, cultura... Una vegada més, s’han programat tot un còctel d’activitats ric i variat que vol arribar a tots els públics per donar a un poble petit un gran ambient.

Enguany no hi ha ni envelat ni carpa com en d’altres edicions, ja que amb la construcció de la coberta de la pista poliesportiva, s’ha creat un espai polivalent per realitzar tot tipus d’activitats com és el cas actual.

A més, a propòsit de la Festa Major, la Brigada municipal de manteniment treballen aquests dies per embellir les instal·lacions.  Col·loquen jardineres a la base de les columnes que aguanten la coberta.  D’aquesta manera, les jardineres no només embelleixen l’entorn amb el color de les seves flors, sinó que també donen seguretat, ja que aquestes bases  tenen uns cargols sobresortints que suposarien un perill al pas de la mainada.

El govern local també ha previst instal·lar uns tendals al voltant de la pista per tal de protegir la gent de les inclemències metereològiques com el fred, el vent, la pluja, etc.  Aquestes es retiraran un cop acabada la Festa, però l’ajuntament contempla la possibilitat de mantenir un tipus similar d’aquests tendals de forma provisional fins que no s’inverteixi en fer un tancat definitiu i deixar l’equipament acabat.

El govern local, satisfet de la feina feta entre tothom, conviden a la ciutadania a participar i a gaudir de les activitats programades per fes d’aquesta una Festa encara més grossa. Bona Festa Major per a tothom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 06.06.2019 | 20:43