Pessebre vivent: Enguany si?

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 14:15

A Brunyola (La Selva), a propòsit del 40è aniversari del seu pessebre, se celebrava la 2a Assemblea General de de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya.

La regidora de Cultura, Judit Grau, assistia el passat dia 13 de juny a la 2a Assemblea General de de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya que tenia lloc a Brunyola (La Selva) a propòsit del 40è aniversari del seu pessebre.  La trobada, una vegada més en format virtual, va servir per fer un balanç de la temporada atípica de 2019 i 2020, en què la gran majoria de pessebres  van optar per anul·lar les representacions presencials i substituir-les per altres iniciatives virtuals o alternatives. 

En el cas de Cànoves, aquest passat any 2020 es va optar per col·locar a les faroles de l’Av. Josep Crous diferents imatges d’edicions anteriors del Pessebre Vivent.  Que conduïen a l’espectador fins a la plaça de Sant Muç, on es trobava instal·lat un Naixement fet de figures inanimades.  La regidora de Cultura, Judit Grau, va trobar convenient aquesta iniciativa per recordar a la ciutadania que el Pessebre encara és viu, malgrat les circumstàncies derivades de la COVID-19.

En el decurs de la reunió també es va donar lloc a la presentació els projectes que enguany es volen portar a terme i que s’espera que, aquest si, es puguin tornar a celebrar aquests actes tant tradicionals com emblemàtics.

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 22.06.2021 | 14:06