Presentació del Segon Pla Local de Joventut

Dijous, 13 d'abril de 2023 a les 13:00

L'Ajuntament de Cànoves i Samalús, des de la Regidoria de Joventut, us convida a la presentació del 2n Pla Local de Joventut.

Demà divendres a les set del vespre al local social de l’ajuntament es fa una jornada de presentació del 2n Pla Local de Joventut i dels seus principals punts.

El nou Pla Local de Joventut serà el marc de referència per les polítiques que s’impulsaran al municipi en matèria de joventut entre el 2023 i el 2026.

La tècnica del Servei de Joventut  de Cànoves i Samalús, Gema López Nicolás, és qui presenta el document que marcarà el full de ruta de les polítiques municipals en matèria de Joventut i que esdevindrà l’eina estratègica per ordenar i planificar recursos destinats a donar resposta al col·lectiu jove. 

Amb la implementació d’aquest Pla de Joventut es posa a disposició dels joves els recursos i acompanyament per a una transició cap a la vida adulta, i també tindran l'oportunitat d'assumir un paper actiu a la societat de la qual formen part.

Des del 2021 que diferents Regidories, tècniques municipals i els joves i adolescents del municipi han estat treballant en aquest segon Pla Local de Joventut.  S’ha fet un estudi de la realitat juvenil i una valoració i anàlisi del primer Pla Local de Joventut, per acabar amb el seu disseny, el qual recull les propostes d’actuacions que es portaran a terme durant la vigència d’aquest Pla, quin treballa sobre els tres grans eixos de referència juvenil, acompanyament i participació. 
 

Darrera actualització: 13.04.2023 | 16:58