Prorrogada un any la validesa del DNI

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 10:15

Es prorroga durant un any la validesa dels DNI que caducaven a partir del 14 de març, data en que entrava en vigor l'estat d'alarma.

El passat 17 de març el Consell de Ministres va aprovar el Reial Decret-Llei de mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-19 que, entre altres coses, prorroga durant un any la validesa dels DNI que caduquin des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma.

A Cànoves es tenia previst que el  20 i 22 d’abril una brigada mòbil de la policia nacional vingués a fer la renovació o expedició dels Documents Nacionals d’Identitat (DNI), però des del dissabte 14 de març que la Direcció General de la Policia Nacional Espanyola va suspendre l'expedició de documents i la cita prèvia excepte per motius d'urgència degudament justificats.

Un cop es restableixi la normalitat, tots els ciutadans afectats hauran de concertar de nou una cita prèvia.  Des de l’OAC municipal es trucarà a les persones que van concertar cita pels dies 20 i 22 d’abril, per si volen actualitzar-la.

Darrera actualització: 30.03.2020 | 10:35