Prova pilot sobre prevenció d’addiccions entre la joventut

Dimecres, 22 de febrer de 2023 a les 00:00

La consellera d’Educació i el gerent del Consell Comarcal es reuneixen amb el diputat i la coordinadora de l’Àrea d’Educació, Joventut i Esports de la Diputació de Barcelona.

El Consell Comarcal treballa en una prova pilot sobre prevenció d’addiccions entre la joventut que es farà abans de l’estiu.  La consellera d’Educació del Consell Comarcal, Marialluïsa Ferré, i el gerent, Carles Fernández, es reunien el passat 10 de febrer amb el diputat de l’Àrea d’Educació, Joventut i Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs i la coordinadora de l’Àrea, Teresa Sambola, per tractar sobre diverses accions d’interès per la comarca.

Entre d’altres coses, s’ha demanat suport de la Diputació per una prova pilot que el Consell Comarcal portarà a terme abans de l’estiu sobre informació a la joventut en la prevenció de les addiccions.

En la trobada els representants comarcals presentaven el projecte del Consell FP i es concretava la seva inclusió al projecte de Diputació NOE 4.10 (Noves Oportunitats Educatives) consistent en  l’acompanyament i noves oportunitats educatives per lluitar contra l’abandonament escolar prematur (AEP).

Des del Consell Comarcal s’ha aprofitat la reunió per sol·licitar el suport de la Diputació que faciliti la participació de l’ens comarcal al projecte Cantània, així com la concreció de la col·laboració de l’Àrea d’Educació de l’ens provincial en la Fira Guia’t.  

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental
 

Darrera actualització: 17.02.2023 | 08:58