Recompte final de La Marató a Cànoves i Samalús

Dijous, 29 de desembre de 2022 a les 16:10

El passat 18 de desembre se celebrava un any més La Marató de TV3.  Enguany es dedicava a la conscienciació al voltant de la salut cardiovascular.  

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort als països desenvolupats. A Catalunya, una de cada quatre persones mor per problemes al cor o a les artèries.

Poden afectar tothom, tant homes com dones. I a qualsevol edat, des d’infants fins a gent gran. Per això la prevenció és fonamental. No avisen. I poden arribar quan menys les esperes. Conèixer els símptomes i actuar ràpid (trucant al 112) pot salvar una vida.

El mateix dia 18, La Marató de TV3 anunciava la xifra de 8.034.807 d'euros en el seu recompte final (tot i que la xifra pujarà més, ja que encara es poden fer donacions fins el mes de març), que seran destinats per a la investigació. 

Cànoves i Samalús ha participat novament en aquest esdeveniment i gràcies a la col·laboració d’algunes de les seves entitats, es van poder organitzar tot un seguit d’activitats (tant diumenge com el dia anterior)per fer de la data un dia festiu i de germanor per recaptar aquest fons solidari.

Amb tot, l’aportació ciutadana de Cànoves i Samalús per La Marató ha estat enguany de 1.550,20 euros. 

 

Darrera actualització: 29.12.2022 | 16:08