Sóc responsable

Dijous, 26 de gener de 2017 a les 13:00

FAADA ja prepara la 6a Campanya d'esterilització i/o identificació d'animals de companyia.

FAADA (Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals), entitat sense afany de lucre i col·laboradora de la Generalitat de Catalunya, ja prepara la 6a Campanya d'esterilització i/o identificació d'animals de companyia.

Els propietaris d'animals s'han d'inscriure abans del 30 d'abril en la web d’aquesta fundació http://socresponsable.org/ i així accedir a la identificació i esterilització dels seus animals de companyia als preus màxims establerts per la Fundació.

La campanya estarà en vigor des del 1 de febrer fins al 30 d’ abril de 2017.

FADA, per recomanació de l’Autoritat Catalana de la Competència, estableix uns màxims en els preus d’identificació i esterilització.
 
Els propietaris hauran de demanar hora al seu veterinari, que ha d’estar inscrit a la campanya, i presentar el número de registre d’inscripció a la campanya.

Es recorda als propietaris d'animals domèstics l’obligatorietat de censar els seus animals a l’ajuntament, per tal que estiguin dins el Registre General d’animals de companyia de la Generalitat de Catalunya, i així complir amb l’article 14.3* del Decret Legislatiu 2/2008 de protecció animal.
 

Darrera actualització: 24.01.2017 | 13:01