SOLIDARITAT AMB LA POBLACIÓ D’UCRAÏNA

Dimecres, 2 de de març de 2022 a les 14:15

A partir de demà ja es podrà portar material de primera necessitat als punts de recollida que s'han habilitat pel seu enviament al poble ucraïnès.  Hi ha dos punts de recollida, l'un a Cànoves i l’altre a Samalús.

Des de l’Ajuntament i amb el suport del Consell de Poble de Samalús i dels veïns del municipi s’han habilitat dos punts, un a Cànoves i l’altre a Samalús,  on la gent pot aportar roba i altre material de primera necessitat per enviar a Ucraïna.

Aquests punts s’ubiquen un al mateix edifici de l’ajuntament i l’altre al Centre Cívic Xavier Flaquer i Juvany.

El punt de l’ajuntament romandrà obert del 3 a l’11 de març de dilluns a divendres tots els matins de 10 a 12 i el dijous tarda també de 16 a 20 hores.

El punt del Centre Cívic romandrà obert el divendres 4 de març de 18 a 19.30 hores

Quin material es recull:

ALIMENTACIÓ – (no es poden acceptar els envasos de vidre):

Tot tipus de menjar envasat en llaunes (mongetes, mandonguilles, tonyina, sardines, ...), menjar per nadó (llet en pols, cereals, ...), barretes energètiques, fruits secs, cacau soluble, cafè soluble, ...

VESTUARI: Roba d’hivern per nens (de totes les edats), roba d’hivern per adults, mantes, edredons, sacs de dormir, màrfegues, ...

D’altra banda, ahir a les 7 del vespre tenia lloc una concentració de suport a Ucraïna i de rebuig a la invasió russa i a la guerra.  La convocatòria responia a la que feia la FMC als municipis de la comarca.  Aquesta tenia lloc davant de la porta de l’Ajuntament i l’Alcalde, Josep Cuch, va llegir davant el públic present el manifest en defensa de la pau.

 

Darrera actualització: 02.03.2022 | 14:09