Tots els articles d’Enciclopèdia.cat, ara en obert per a tothom!

Dilluns, 18 de març de 2024 a les 00:00

Enciclopèdia.cat té una gran notícia per a tots els amants del coneixement: Anuncien que tots els articles d’Enciclopèdia.cat ara estan disponibles en accés obert. 

A partir d’ara no cal que l'usuari es registri, ni que iniciï sessió, al portal www.enciclopedia.cat per gaudir de tots els continguts que ofereix.

Des de la seva fundació, Enciclopèdia.cat s’ha establert com una font fiable i rica d’informació en català. En eliminar el requisit de registre per accedir als nostres continguts, es vol portar el seu compromís amb el coneixement en català encara més lluny, facilitant l’accés directe a tothom.

Què es trobarà a Enciclopèdia.cat? Quasi 400.000 articles procedents de 34 obres diferents d’una àmplia varietat d’àrees temàtiques! Des de l’art, l’economia, l’esport, el folklore, la geografia, la història, la llengua, la música, la natura, la tecnologia i molt més. El Portal es nodreix principalment d’obres publicades pel Grup Enciclopèdia en els seus 60 anys d’existència, adaptades al format digital i sotmeses a una actualització constant.

 

Font:
Enciclopèdia.cat

Darrera actualització: 14.03.2024 | 13:13