Un any més amb Càritas

Divendres, 28 d'abril de 2023 a les 00:00

Els Serveis Socials municipals i Càritas mantenen una relació estreta per tal d’ajudar conjuntament al major nombre de persones possible.

Càritas té com a objectiu l’ajuda a la promoció humana i al desenvolupament integral de la dignitat de totes les persones que es troben en situació de precarietat i en aquesta línia realitza una tasca molt rellevant en el nostre municipi en l’àmbit del servei a les persones.

Càritas de la parròquia de Santa Maria de Cardedeu col·labora des de fa anys, mitjançant conveni, amb l’Ajuntament de Cànoves i Samalús, per tal d’ajudar a la gent necessitada del municipi, sense cap tipus de distinció. Realitza activitats dirigides a persones víctimes de la pobresa o en risc d’exclusió social.

És per això que s’estableix una relació permanent entre els Serveis Socials municipals i Càritas per tal de, conjuntament, arribar a ajudar al major nombre de persones possible.

A finals d’any es reuneixen els responsables de cada entitat per tal de fer una avaluació de la col·laboració i establir les directrius per al proper any.
D’aquesta manera, el Govern local renova el conveni per un any més i destina la quantitat de 3.000 euros a Càritas Parroquial, perquè se segueixi ajudant a les famílies i persones necessitades del municipi.
 

Darrera actualització: 21.04.2023 | 14:02